Oslo Vocalis

Oslo Vocalis er et prisbelønt vokalensemble med priser fra korkonkurranser fra inn- og utland. Ensemblet ble stiftet i 1988 av tidligere medlemmer i Bøler skolekor med navnet Bøler Vokalensemble. I 2012 endret vi navn til Oslo Vocalis, og i 2021 etablerte vi oss som en egen forening. Ensemblet består av rundt 25 kvinnelige sangere i alderen 18 år og oppover, mange med bakgrunn fra Bøler skolekor. Oslo Vocalis ønsker å holde et høyt musikalsk nivå, og fordi vi er få sangere, krever det maksimal innsats av den enkelte utøver. Vi føler oss hjemme i et lite ensemble og mener vi har funnet vår stil og uttrykksform. Vi har et allsidig repertoar; fra jazz og evergreens til folkemusikk og kirkemusikk. Vi kan tilby korsang for de fleste anledninger, enten i grupper eller hele koret. Vi synger gjerne i bryllup, på kurs og konferanser eller i andre sammenhenger det kan passe med våre stemmer og repertoar.

Dirigenten

Vigdis Oftung har vært dirigent for Oslo Vocalis siden starten i 1988. Hun har også fulgt mange av medlemmene siden de sang sine første toner i Bøler skolekor, som Vigdis har dirigert siden 1975.

Les mer...

Medlemmene

 

 

Oslo Vocalis har en medlemsmasse på rundt 25 korister i alderen 18 år og oppover. Kjærligheten til musikken er nok det som knytter medlemmene i Oslo Vocalis sammen. Mange har vært tilknyttet koret siden de var barn (Bøler skolekor), mens andre har en helt annen bakgrunn.

Les mer...

Priser

Oslo Vocalis har deltatt i en rekke korkonkurranser både nasjonalt og internasjonalt, og har oppnådd gode resultater.

Les mer...

Utgivelser

Oslo Vocalis har to plateinnspillinger bak seg. Vår nyeste utgivelse "Prelude" kom høsten 2014

Les mer...

Bildegalleri

Her har vi samlet nye og gamle gruppebilder og bilder fra konserter og turer.

Les mer...